​STYLING BRUILOFT

Je bruiloft is één van de mooiste dagen van je leven. Die wil je tot in de puntjes laten verzorgen met de mooiste bloemen. Van je bruidsboeket tot de styling van je locatie, het moet helemaal kloppen. Het liefst wil je exclusieve bloemen, vers uit de grond in de mooiste arrangementen en kleurencombinaties die je natuurlijk zelf hebt uitgekozen. Alleen, je wilt er geen omkijken naar. Daarom kies je voor Bloomonde. Met Bloomonde kun je rekenen op een persoonlijke aanpak die garant staat voor een mooie en exclusieve aankleding. Met Bloomonde verzorg en ontzorg ik je. Precies zoals jij het wilt. Van je bruidsboeket en corsages tot bloemarrangementen en tafelversiering. Ben je op zoek naar exclusiviteit? Er is van alles mogelijk! Van ingetogen en intiem tot groots en uitbundig. Vertel mij wat je wilt en ik zorg ervoor.


MOOISTE BLOEMEN

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen door te nemen. Ik denk graag mee om de aankleding van jouw feest een onvergetelijke indruk te laten maken. Kijk naar de voorbeelden op deze site ter inspiratie en bedenk dat alles mogelijk is. Heb je het zelf al helemaal bedacht en wil je een professionele uitvoering? Dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Vanuit het hart van het Westland weet ik de weg naar de mooiste bloemen voor jouw bruiloft.
Bloomonde is van alle markten thuis want ik verzorg weddingstyling niet alleen voor Nederlandse klanten maar ook voor expats. En dan maakt het mij niet uit of het om een groot trouwfeest gaat of een kleine bruiloft. Ik verzorg elk feest met liefde en aandacht.


PERSOONLIJK EN BETROKKEN

Met Bloomonde kies je voor een prachtige aankleding van de dag van je leven: de styling van je bruiloft is in goede handen. Maar Bloomonde biedt meer. Door de jaren heen heb ik een flink netwerk opgebouwd, van weddingplanners tot stylisten en van fotografen tot videografen. Kortom, alles om bij te dragen aan een onvergetelijke trouwdag. Net als ikzelf staan de collega’s in mijn netwerk voor een persoonlijke en betrokken, professionele benadering. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke dag zonder dat jij er omkijken naar hebt.
Meer weten? Bel 06-12 249 369 of vul het contactformulier in. 

ARRANGED BY HILDE

Bloomonde is ook ‘Arranged by Hilde’. Dat betekent dat ik garant sta voor de aankleding van je bruiloft of event zoals jij dat wil. Samen nemen we precies door wat je wensen zijn op het gebied van kleuren, soorten bloemen en styling. Ik maak dan een plan op maat dat ik uitvoer zodat jij er geen omkijken naar hebt op de dag van je leven. Dat is ‘Arranged by Hilde’. Ik zorg ervoor dat mijn passie voor bloemen en hun mogelijkheden vertaald wordt in een prachtige aankleding van jouw feest. Omdat het voor mij de gewoonste zaak van de wereld is om topkwaliteit te leveren. En Bloomonde biedt meer!

Lees er alles over bij arranged by Hilde…

ADDRESS:
De Zijpe 18 
​2673 BE  Naaldwijk

Facebook