STYLING EVENT

Je organiseert een speciaal evenement en bent op zoek naar een unieke aankleding. Eigenlijk wil je iets exclusiefs. Dan ben je bij Bloomonde aan het juiste adres! Doordat ik al jaren in het Westland werk, weet ik precies de weg naar kwekers en plekken op de veiling waar ik vind wat jij nodig hebt: mooie bloemen van topkwaliteit. Laat mij weten wat je wensen zijn en ik ontwerp de aankleding van je event op maat. Omdat de juiste styling je event nét afmaakt. Bij mij kun je rekenen op vakwerk. Van top tot teen kleed ik je event aan zonder dat jij er omkijken naar hebt. Dat doe ik graag en met liefde. Van stijlvol sober tot grootse bloemenprachten, Bloomonde levert het allemaal. Van kleine partijtjes tot grote events, je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar kwaliteit en exclusiviteit. Kortom, Bloomonde geeft jouw event de unieke uitstraling die het verdient. Niet alleen voor Nederlandse klanten maar ook voor expats.

PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

​Ik sta voor een persoonlijke en professionele aanpak. Je kunt bij mij rekenen op maatwerk. Ik denk mee, adviseer en neem de complete styling uit handen zodat jij geen omkijken hebt naar de exclusieve aankleding van je event. Kiezen voor Bloomonde is kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom werk ik samen met eventplanners, fotografen, videografen en stylisten die allemaal voor hetzelfde staan: jou verzorgen en ontzorgen. Dus wil je meer dan ‘alleen’ een mooie aankleding met bloemen voor je event, dan kun je ook bij Bloomonde terecht. Informeer naar de mogelijkheden!
Neem contact op met 06-12 246 369 voor een vrijblijvend gesprek over eventstyling: of vul het contactformulier in .

Arranged by Hilde

Bloomonde werkt vanuit het Westland, een plek waar topkwaliteit en nuchterheid hand in hand gaan. Ook houden Westlanders van een grootse aanpak. Gewoon omdat het kan. En doen wat je zegt, dat is ook heel belangrijk bij ons. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor Bloomonde. 
​Vanuit mijn atelier in Naaldwijk help ik je graag om jouw feest of event uniek aan te kleden. Ik ga voor je op zoek naar bloemen van topkwaliteit en zorg voor een aankleding op maat. Groots als je wilt, of zo intiem als je wilt. Ik zorg voor maatwerk én een onvergetelijke indruk.
​Gewoon, omdat het kan.


Je leest er meer over bij Arranged by Hilde…

ADDRESS:
De Zijpe 18 
​2673 BE  Naaldwijk

Facebook