ARRANGED BY HILDE

Bloomonde staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Arranged by Hilde, heet dat. Vanuit het hart van het Westland werk ik aan de aankleding van bruiloften en evenementen. Mijn klanten kunnen rekenen professionaliteit, originaliteit en persoonlijke aandacht. Mijn liefde en passie voor bloemen vertaal ik voor mijn klanten graag in prachtige en creatieve stukken die hun feest of event helemaal af maken. Of het nu gaat om elegante weddingstyling of de unieke styling van een event, om een uitbundig aangeklede bruiloft of een sobere, stijlvolle decoratie van een feest: ik zorg ervoor. Tot in de kleinste en mooiste details. Arranged by Hilde dus: voor eventstyling op zijn best en weddingstyling in de meest brede zin van het woord. Want opvallend, exclusief bloemwerk máákt het verschil. Vooral als je er geen omkijken naar hebt.

HOGE KWALITEIT

Arranged by Hilde staat voor hoge kwaliteitseisen, exclusieve, verse bloemen van de beste adressen en een dijk aan ervaring. Ik denk mee, adviseer en voer opdrachten tot in de puntjes uit. Ik weet de weg in het Westland en weet precies bij welke kweker of veiling ik voor jou moet zijn. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw trouwfeest of event! 

EIGEN ATELIER

Ik werk vanuit mijn eigen atelier in Naaldwijk, in het hart van het Westland, te midden van toptelers en de bloemenveiling. Ik laat me dagelijks inspireren door alle geuren, kleuren en mooie vormen en structuren die ik tegenkom. Zet dat naast jouw wensen voor je feest of event en ik kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan om er iets unieks van te maken! Ik werk in de regio maar ook landelijk. Voor Nederlandse klanten en voor expats die hun feest of event nog mooier willen laten maken met exclusieve bloemen. Stel je kwalitatief hoge eisen aan de aankleding van je feest of event? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

ONTZORGING

Kortom, Arranged by Hilde betekent totale ontzorging. Niet alleen op bloemengebied. Indien gewenst schakel ik mijn netwerk in. Weddingplanners, stylisten, fotografen, videografen… Ik heb collega’s die staan waar ik voor sta: kwaliteit, professionaliteit, persoonlijke aandacht en liefde voor hun vak. Meer weten? 

Bel 06-12 249 369 of vul het contactformulier in

INSPIRATIE

Opvallend, bijzonder bloemwerk maakt het verschil. Hoe mooier de arrangementen, bloemstukken of tafelstukken, hoe fijner de sfeer, hoe completer je feest of event. Op deze site zie je wat Bloomonde je te bieden heeft aan exclusieve bloemen die de aankleding van je feest of event helemaal af maken. Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over je mogelijkheden of om je te laten inspireren. Wil je alvast een voorproefje voor de mogelijkheden van unieke weddingstyling en eventstyling?

Kijk dan op Inspiratie 

ADDRESS:
De Zijpe 18 
​2673 BE  Naaldwijk

Facebook